Meikimisvalgusti


Hellooo! Long time no see. Tänases postituses räägin Teile Meikimisvalgusti lampidest. Olin juba neil lampidel mõned kuud silma peal hoidnud ning lõpuks heal tahtel ma need lambid endale saingi.

Meikimisvalgustid on valmistatud Eestis, valgeks värvitud naturaalsest puidust. Meikimisvalgustid on 8 LED pirniga ja kusjuures saab ise valida pirni valgustooni. Valikus on 6000k külm toon ja  4000k naturaalne toon. Pirnid on väga säästlikud ja kestavad 30 000 tundi. Ning mis peamine - lambid ei väsita silmi. Mul endal on 4000k pirnid ja olen oma valikuga rahul, kes aga soovib veel külmemat ja sinakamat tooni, tuleks valida 6000k pirnid.

Meikimisvalgusti on suurepärane abiline jumestajatele või ka tavakasutajale. Valgus langeb näole mõlemalt poolt ühtlaselt ning ei jäta varje, mille tulemusel tuleb kaunis sümmeetriline jumestus. Kuna olen liikuv inimene ja teen jumestust ka väljaspool kodu, on mul hea võimalus neid lampe ka kaasa võtta. Lampe ei pea kinnitama seina vaid saab need ka kinnitada jalgade peale.

Meikimisvalgusti hind on 65€, mis on minu arust väga soodne ja neid saab soetada nende FB lehelt SIIT. Lambid on ka väga stiilsed ja vajalikud iga naise meikimislauale.
Hetkel käib nende lehel ka jõululoos, mis lõppeb 31.12. Kiirusta ja võta osa! :)




What's your opinion?

@Latest Instagrams