LUUV - PORGANDI KUIVÕLI


Olen nüüd lähemalt tutvunud IBK kingikotist saadud toodetega ning tutvustan ka Teile minu lemmiktooteid. Ma olin väga elevil, kui mulle vastas LUUV esindaja sooviga osaleda Ilublogijate kokkutulekul. LUUV kahjuks ei pannud kõikidesse kottidesse tooteid ja seega kahjuks üksikud kotid said LUUV tooteid. Minu kotti sattus sädelusega porgandi kuivõli, millest olen üli vaimustuses.

 Brändist: "LUUV on tehtud puhtast armastusest looduse ja sinu vastu. See on nagu Sinu sõber, kes annab Sulle sära ja ideid. Meie tooted on looduslikud ning need sobivad ka veganitele"

Sädelusega porgandi kuivõli on ideaalne kaaslane suvistel festivalidel, üritustel või siis kui vajad lihtsalt veidi sädelust oma päeva. Kuivõli paneb naha mõnusalt särama ja niisutab sügavuti. Kuivõli sisaldab mica valguspeegeldavaid osakesi, rohkesti A-vitamiini, mis annab kauni jume. Samuti on kuivõlis Aaloe, antioksüdandid ja E-vitamiin. Mulle meeldib väga kuivõli lõhn, mis on väga värske ja suvine. Kuivõli pakend on hästi lihtne ja läbi pudeli on näha seda imeilusat sädelust. Kuivõli imendub kiiresti ning ei jäta nahka õliseks, mida ma algselt kartsin. Õli võib kasutada igapäevaselt kehakreemi asemel ning sobib kõikidele nahatüüpidele.

Soovitus: vajalik igale säravale naisele erilisteks juhtudeks! 

What's your opinion?

 1. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

  VastaKustuta
 2. Tundub mega põnev toode, aga kahjuks see fakt paika ei pea, et kõigi blogijate kingikotti miskit pandud oli, sest minu kotis polnud kahjuks ühtegi LUUVi toodet :( Aga nüüd ongi mul põhjust LUUVi tooteid poodi uudistama minna, sest see kuivõli tundub täielik must have :)

  VastaKustuta
 3. Ja tõesti fakti viga!
  Aga soovitan kuivõli proovida :)

  VastaKustuta

@Latest Instagrams