HAUL X LOVERTE


 Toon Teieni täna pisikese hauli. Kõik tooted on ostetud Lovertest - mis on ka minu lemmik e-pood.  Sealt leiab kosmeetikat, paarfüüme, ehteid ja erinevaid tarvikuid. Päris kaua otsustasin mida mul oleks vaja ja kas on vaja. Lõppkokkuvõttes soetasin ainult 4 asja. (Tegin täna veel ühe ostu Lovertest, ups). 


Kuna ma hetkel kasutan ainult mineraalkosmeetikat, siis tahtsin ma proovida Lily Lolo Mineral Foundationit. Olen sellest tootest väga palju head kuulnud ja kiidan ka mina. Puuder sisaldab 100% looduslikke mineraale - vilgukivi, ultramariini ning raudoksiidi ja titaandioksiidi. Puuder katab suurepäraselt iluvead ning on väga hea pigmendiga. Koostises on ka päikesekaitsefaktor SPF 15, mis kaitseb nahka UV-kiirguse eest. Samuti jääb puuder nahale väga kerge ja pehme ega ummista poore. Lily Lolo komeetika sobib hästi allergikutele ja nahahaigustega inimestele (akne, kuperoosa, rosatsea).  


Minu vana BeautyBlender oli otsi andmas ning vajasin uut meigikäsna. Kuid jah, hetkel ma jumestuskreeme ei kasuta ja meigikäsnaga pole mul midagi teha kuid kui vaja siis on mul see olemas. Seekord otsustasin soetada odavama meigikäsna. Neid on ju nii palju ja kõik on väga erineva hinna ja kvaliteediga. Pärast pikka kaalumist otsustasin osta MISSHA  meigikäsna, mis maksis ainult 7.90€. Teeb oma tööd hästi ja oma hinna suhtes on väga kvaliteetne.Minu ostukorvi sattus ka Apraise Professional Eyelash and Eyebrow tint toonis helepruun. Mõtlesin ise oma kulme värvida ja leidsin, et see toode sobib mulle. Kahjuks pole ma seda veel katsetanud ja ei saa öelda, kui hästi toode oma tööd teeb. Lugesin, et värv pidi peal püsima umbes 8 nädalat ja pidi parandama kulmude seisukorda. Eks me näe! :)

Kuna ma olen juba ammu soovinud E.L.Fi tooteid proovida siis alustasin peitekreemist. Toote katvus on lihtsalt super ja peidab punetuse super hästi. Mulle meeldib väga ka pakend, mis on lihtne ja väike. Lisaks on kõik E.L.Fi tooted super hindadega. Peitekreemi sain ainult 5.50€, mis on minu arust vägagi okei.

What's your opinion?

@Latest Instagrams