100 asja


Kas olete kuulnud kirjastusest SEIK? Kas Tegude kalender ütleb midagi? Kui mina kuulsin esimest korda kirjastusest SEIK, polnud mul õrna aimugi, mis kirjastusega tegu on. Hiljem kui nende kodulehele sattusin ja seal neist lugesin oli pilt selge. Kirjastus SEIK hakkas tegutsema 2017. aasta jaanuaris, just nemad lõid Tegude Kalendri. Kirjastus SEIK on andnud välja juba kaks raamatut, just ühte neist ma teile tutvustangi.


"100 asja, mida iga naine vähemalt korra elus tegema peaks", kõlab huvitavalt. Raamatus on 100 huvitavat tegu, mida iga naine peaks korra elus tegema. Otsustasin, et valin raamatust paar tegu ja teen ära! "See raamat siin on väike juhend võimalustest, mida sa kindlasti kasutama peaksid: need on ulakad, hullud, ägedad ja 100% naiselikud. Seega: Tehtud!"  


Esimene tegu mis mulle silma jäi oli "Tühjenda oma riidekapp". Tühjendasin oma kapi põhjalikult, viskasin oma kapist välja vanad särgid ja püksid. Pärast seda ootas mind korralik ostumaraton. Värskendasin oma riidekappi ja olen väga rahul. Tehtud!


"Osta endale klassikaline must kleit" kui olen aus, siis mul puudus kapist must kleit. Nüüd on olemas! Tehtud!
"Aja mõni mees nutma" .Ütleme nii, et juhtus kogemata! :D Tehtud!
"Osta endale patuselt kallid kingad - ja ära kahetse seda hiljem". Just eile soetasin endale uued kingad, kas nüüd patuselt kallid olid need, kuid ka mitte väga odavad. Ja ma ei kaheldnud kordagi. Seega, tehtud!

Raamatus oli veel palju asju mida teha, aga need jäävad tulevikku. Mulle väga raamat meeldib - huvitavad ülesanded ning pildid on väga lahedad. Sobib suurepäraselt kingituseks! 
Vaata ka kirjastus SEIK kodulehte.


What's your opinion?

@Latest Instagrams