LASE OMA ILUL SÄRADA


Nädal tagasi sain huvitava paki Isabella`s Clearly`lt. Pakis oli 3 väga huvitavat toodet, millest täna ka juttu teen.
Isabella`s Clearly pakub palju tooteid nii kehale kui ka juustele ning kõik tooted on 100% looduslikest koostisosadest.
Kõigist toodetest valisin endale 3 kõige silmatorkavamat toodet - TUJU, KASV JA KÜÜS

Küüs - küüneõli ilusate küünte jaoks.
Minu küüned on väga haprakesed ja kui ma leidsin just selle toote, tahtsin ma seda kindlasti proovida. Toode aitab niisutada ja toita hapraid küüsi, muudab küünenahad väga-väga pehmeks mis on väga super selle toote juures. Lisaks leevendab küüneseent ja infektsioone ning ühtlustab küünevärvi.
Mina kannan õli küüntele ja masseerin õli ka küünenahkadele. Tavaliselt kannan 1 tilga, toode on piisavalt õline, et kõik küüned saavad õli osaliseks. Et saada parim tulemus tuleks kasutada õli igapäevaselt. Kuna ma eriti ei jaksa oodata millal see õli imendub, siis igapäev ma seda ei tee. 
Olen juba nädal kasutanud õli ja tulemused on väga head. Katsudes tunnen, et küüneplaat on tugev ja küünenahad on mega pehmed. Mul oli ka väga suur põletik ja ka see on läinud. Õli lõhn on väga taimne ja väga hästi on tunda teepuud. 
Koostisosad: jojoba-, magusa mandli-, seesami-, oliiviõli, piparmünt, teepuu, tüümian, lavendel, mürr, soolikarohi, nelk.
KASV - looduslik juukseõli. 
juukseõli KASV on just mõeldud inimestele, kellel on hõrenenud juustega probleem. Kindlasti tekib küsimus, et miks mulle seda õli siis vaja on, sest mul on väga-väga paksud juuksed ja üpriski tugevad, aga just sellepärast, et  mul on peanahk väga kuiv ja juukseõli KASV on just hea abimees, mis  aitab tervendada ja niisutada peanahka. Lisaks aitab soodustada juuksekasvu ja karvanääpsude taaselustamist. 
TUJU- looduslik kehaõli
See toode pakkus mulle huvi juba selle nime pärast. TUJU on looduslik naha toniseerija, super niisutaja, ergastav ja otseloomulikult tujutõstev õli. Väga hea pluss on õli juures see, et vähendab stressi ja vananemis märke. Kehaõli sisaldab palju erinevaid koostisosi, mis stimuleerivad keha funktsioone, ainevahetust, vereringet ja ka närvispsteemi, mis oma korda aitab olla aktiivsem ja erksam. Nii palju häid omadusi ühe väikeses õlis. 
Mina määrin õli tavaliselt peale pesemist, kus siis nahk muutub mul pisut kuivaks. Õli muudab naha väga pehmeks ja lõhnavaks.

Lase oma ilul särada.

What's your opinion?

@Latest Instagrams