The body shop pinita colada kehavõi Tallinnas olles sattusin The Body Shopi poodi ja ma teadsin kindlalt, et siit ma tühjade kätega ei lahku. Ja juba kaugelt vaatasidki mulle vastu uued Pinita Colada tooted. Tootesarjas oli veel peale kehavõi mitmeid huvitavaid tooteid veel - dušigeel, kehakoorija ja kehasorbett. 
Kuna mulle väga meeldivad The Body Shopi kehavõid, siis polnud mul raske otsustada mida tahan soetada.Tootest endast. Nagu ka pakendil on näha kookost ja ananassi siis ka selle järgi kehavõi lõhnab. Väga suvine ja mahlane. Lõhn on üpriski tugev, seega kes soovivad natuke mahedamaid lõhnu pole Pinita Coloda just teie lemmik.
Mulle väga meeldib toote pakend. Väga lihtne ja kutsuv. Minu jaoks mängib pakend väga suurt rolli. Kui pakend pole ikka huvitavalt kujundatud, siis ikka ei kutsu küll. Õnneks on The Body Shopil kõik tooted väga kenasti pakendatud. 
Mulle meeldib pärast pesu kohe midagi niisutavat nahale peale kanda ja õnneks Pinita Coloda imendub väga kiiresti ja pole mingit probleemi ootamisega. Kehavõi on mõeldud normaalsele ja ka kuivale nahale. Mul on pigem kuiva poolsem nahk ja tõesti niisutab väga-väga hästi ja jätab naha pehmeks. Kehavõi sisaldab sheavõid, soja- parapähkliõli ning kookose ja ananasssi ekstrakti. Potsik on väga suur (200ml) ja kehavõid jätkub kauaks. 


What's your opinion?

@Latest Instagrams