#HAUL: Vestige Verdant, MOSSA, MO$HI, MAYBELLINE AND MORE


I`m back on track ja varsti on oodata palju uut ja huvitavat. Tuleb fotoshoote, videosid, arvustusi ja vloge. Täna tuleb üks põnev haul, kus räägin toodetest, mis sain  Ilublogijate kokktulekult kui ka ise olen soetanud. So let`s go!

Alustaksin siis Maybelline Dream matte mousse jumstuskreemist. Toode on saanud minu lemmik jumestuskreemiks. Mulle meeldib, et toode on kreemjas ja katab väga hästi. Lisaks jääb jumestukreem nahal matiks ja sobib tundlikule nahale. Vestige Verdant Rare oil blend. Suurepärane toode minu näonaha hoolduses. Õli niisutab ja taastab naharakke. Lisaks on õli põletikuvastase toimega ja maandab ka stressi. Õli meeldib mulle peale kanda õhtuti, jätab värske tunde.
MO$HI Anna minna näokoorija on super hea koorija. Koorijas on väikesed oliiv- ja pimsskivid, mis aitavad koorida nahka väga hästi. Ka kookosõli on esindatud, mis jätab siis naha väga pehmeks. Üle ega ümber ei saa loomikult pakendist, väga puhas, lihtne ja mulle meeldib, et kõikidel MO$HI toodetel on erinevad ja huvitavad ütlused. MOSSA  päevakreem on minu jaoks midagi väga uut, nimelt pole ma varem MOSSA brändiga kokku puutunud ja nende toodete katsetamine oli minu jaoks väga põnev. Päevakreem niisutab ja vähendab vananemismärke, lisaks on kreemil imeline mustika lõhn.  Sobib normaalsele, tundlikule kui ka kombineeritud nahale. Lisaks mulle meeldib, et nad esindavad palju erinevaid marju, mis teeb ka pakendi väga ahvatlevaks.
Maybelline FIT me jumestuskreem meeldib mulle väga oma kerguse ja loomulikuse poolest. Fit me jumestukreem on vedelamapoolse koostisega. Katvus on keskmine, aga tavaliselt katan ka iluvead samast sarjast peitekreemiga. Need kaks toodet sobivad ideaalselt kokku.


Ilublogijate kokkutulekult saime endale kõik Lumene True mystic volume ripsmetuši. Mulle väga-väga meeldib see toode. Hari annab ripsmetele lisavolüümi ja ripsmed jäävad väga pikad ja tihedad.
Batiste kuivshampoon on ennegi minu blogist läbi käinud. Viimasel ajal olen hakanud kuivshampoone vähem kasutama, aga alati on hea, kui need olemas on. Mulle meeldib kuivshampoonide juures see, et nad teevad tõesti oma tööd hästi ja jätavad väga värske mulje.
Ontic särapuuder jääb nahal väga õrn ja pehme kuvaga. Ei ole seda liigset sära, vaid selline mahe ja pigem valge poolsem toon.


What's your opinion?

@Latest Instagrams