Kuma - Butterfly Dream

Olen taas tagasi ja super põnevil, sest olen saanud väga huvitavaid tooteid ja ootan juba teile neist rääkida. Täna räägin teile lähemalt Kuma liblikatest. Blogides on väga palju räägitud neist ja lõpuks sain ka mina ühe imeilusa liblika omanikuks, mille sain Ilublogijate kokkutulekult. 
Kuna minu garderoob on kergelt öeldes tuhm, siis just Kuma liblikas lisab mu outfitile särtsu ja mõnusat värvi. 

Kuma liblikad on kõik käsitsi valmistatud ja neid saab kanda nii prossina kui ka lipsuna. Nad on tehtud nahast ja nad on erinevate suuruste ja mustritega. Minu liblikas pärineb selle aasta kevade kollektsioonist. Kindlasti tasub vaadata üle, kuidas neid tehakse. Siin saate näha seda imelist protsessi.
 Lisan ka kodulehe, kus saate soetada imeilusaid Kuma  liblikaid. http://getkuma.com/

What's your opinion?

@Latest Instagrams