The Body Shop "Tea tree skin clearing toner"

Heii, olen mega õnnelik, et nii paljud on juba minu loosist osa võtnud ja nii palju toredaid kommentaare jätnud. Nagu näha siis paljudele meeldis uute toodete postitused, neid teen ma kindlasti edasi ja juba täna tahan Teile midagi uut tutvustada.


The Body Shop "Tea tree skin clearing toner" Kui ma Body Shopi riiulite vahel käisin, ei olnud mul mingit soovi midagi osta, aga juhtus nii, et see toode tuli minu kaasa. See jäi mulle silma pigem oma värvi ja disaini poolest ja kui seda lähemalt uurima hakkasin, siis teadsin, et ilma selleta ma ära ei lähe. See toode on just minu näotüübile loodud. Toode ahandab poore ja eemaldab ülihästi nahalt mustuse ja niisutab. Ta jätab ka sellise mõnusa mati pigmendi nöole, mis on nii hea.  Mulle meeldib see toonik, sest ta tõesti teeb oma tööd hästi. Toonik on siis mõeldud pigem rasusele ja tundlikule nahale. 

What's your opinion?

@Latest Instagrams