New in

Heii, mu armsad! Soovin teile ilusat uut aastat ja nautige seda aastat. Kuna nüüd on 2016 ja kõik uus, siis otsustasin ka oma meigikotti midagi uut soetada. 


Esimene toode on Batiste Dry shampoo - Fruity & cheeky cherry. Kuivshampoonid on väga head, kui sul on kiire ja sa pole jõudnud oma pead pesta ja sa näed, et sul pole juuksed just kõige puhtamad. Antud toode on väga hea lõhnaga, täpsemalt siis kirsi ja see on kuidagi nii värske. See sobib kõigile juuste tüüpidele ja ootan millal seda saan juba katsetada.


Kuna ma armastan oma nägu kontuurida, otsustasin proovida midagi uut. Sleek - Face countour kit. Olen sellest tootest nii lummatud ja soovitan seda absoluutselt kõigile. Tumedam toon on mõnus matt ja ta tõstab kõik vajalikud kohad esile. Heledam toon on siis highlighter ja see on kergelt sädelev ja jääb väga pehme välja näol. 


Sleek - Control shine & prime. Kui aus olla, siis pole veel toodet proovinud, aga tahan seda kindlasti varsti teha. Mis siis see minu nahaga peaks tegema: 
meigialuskreem kontrollib rasu eritust
vähendab pooride ja nahavigade nähtavust
loob sileda ja veatu meigipõhja
pikendab meigi püsivust


NIVEA - Gentle cleansing milk. Kuna ma olen koguaeg kasutanud mitsellaarvett, siis tahtsin midagi piimjast ja ma otsustasin Nivea kasuks. Toode eemaldab jumestuse ülihästi ja jätab naha väga pehmeks.


What's your opinion?

@Latest Instagrams