Maybelline The NUDES

Lõpuks jõudis ka minu kätte Maybelline The Nudes palett. Tahtsin seda ammu juba soetada, aga polnud päris kindel kui kvaliteetne see on. Lugesin eelnevalt teiste arvustusi ja kõik kiitsid seda. Mulle meeldib paleti puhul see puhtus ja disain. Kõige enam mulle meeldivad must matt ja kuldne toon. Paletiga saab väga head smokey eye`d teha. Värve on väga mõnus peale kanda ja tulemus jääb väga puhas ja loomulik.Varsti tuleb ka mul väike video, kus ka The Nudes käib läbi. Hoidke silmad lahti.

Räägin ka mis reedel (29.01) toimuma hakkab. Nimelt kutsuti mind Thaya Shop&Saloni brände tutvustavale  iluõhtule. Iluõhtul käivad siis läbi sellised nimed: Gold Haircare Professional, Vestige Verdant, La Biosthetique, Cinq Mondes, Australian Gold, OPI, American Crew, Guinot, Mary Cohr, PH Formula, Masters Colors, Ciate ja  Leetal Kalmanson. Olen mega-mega põnevil ja ootan juba huviga.  

What's your opinion?

@Latest Instagrams